2013. február 13., szerda

Foglalkoztató

Gyakorló füzetek a legkisebbeknek :)


- Az ábécé betűi - Micimackóval tanulok: Első feladatok (5-6 éveseknek)
A Százholdas Pagonyban ezúttal minden a betűkről szól, Malacka és barátai ugyanis a fejükbe vették, hogy megtanítják neked a kisbetűk írását. Kiderül, hogyan kapcsolódik a mézkeresés a "t" betűhöz, Tigris születésnapi meglepetése a "j"-hez és az "o" Bagoly elveszett szemüvegéhez. A betűk írása mellett barátaid a számokat is gyakoroltatják veled, ezen kívül olyan képeket is elhelyeztek a füzetben, melyeket ki kell színezned.

- Irány a kalandsuli! - Idő és pénz (4-8 éveseknek)
Segíts Belle-nek sorrendbe állítani a feljegyzéseit a naplójában, párosítsd össze az időpontokat a produkciókkal a bolhacirkusz plakátján, segíts kiszámolni Andynek, hogy mennyi pénzből tudja berendezni a szobáját... és még sorolhatnánk a feladatokat, amelyekkel kedvenc mesefiguráid várnak. Ha a füzet végére értél, könnyen leolvasod majd az időt az óráról, és a bevásárlás sem okoz többé gondot. A helyes megoldásokat barátaid vidám matricákkal jutalmazzák!

- Irány a kalandsuli! - Számok és számolás (4-8 éveseknek)
Segíts Micimackónak és Malackának megszámolni a méheket, Aladdinnak eljutni Jázmin hercegnőhöz a lámpások útján, párosítsd össze az azonos színű csikóhalakat Arielnek és Ficánkának! Ebben a füzetben kedvenc Disney-figuráiddal gyakorolhatod a számolást és a számok írását. Amellett, hogy barátaid izgalmas és szórakoztató feladatokat gyűjtöttek össze neked, jutalommal is készültek.

3 db könyv
Formátum: jpeg
Össz. Méret: 13,7 mb


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése